Android Telefonu Linux Bilgisayara Nasıl Bağlarım?

 AirDroid, Android telefonunuzu Linux bilgisayarınıza bağlamak için kullanabileceğiniz gerçekten işe yarar bir yazılım kendisi. 



Dosyalarınızı aktarmanıza, SMS mesajları göndermenize, ve telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol edebilmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılım kendisi. Google Play Store'dan ya da App Store'dan indirebilirsiniz. 

Uygulamayı size uygun Uygulama Mağazasından indirdikten sonra, telefonunuz ile Linux yüklü bilgisayarınız arasında bağlantıyı kurabilmek için iki seçeneğiniz var. "AirDroid Web" e tıkladıktan sonra Web istemcisi ya da IP adresine yerel olarak bağlanma seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz. Eğer ikinci seçeneği ( IP adresinden yerel bağlanma) seçerseniz bilgisayarınız ile telefonunuz aynı wifi modeme bağlı olmalılar. 

Her iki seçenekte de cihazınızı doğrulamanız gerekmektedir. Web arayüzünde, ekranda çıkan QR kodunu taramanız gerekir. IP adresi seçeneğinde ise telefondan onay vermeniz gerekir. 

Bu uygulama sayesinde, telefonunuzun doluluk oranlarını, bilgisayarınız ile telefonunuz arasında dosya aktarımı yapabilir, Linux bilgisayarınıza indirdiğiniz APK'leri telefonunuza yükleyebilirsiniz. 




Daha fazla bilgi için ve Kaynaklar :

https://web.airdroid.com

https://akillitelefon.com/2018/09/22/android-telefonu-linux-bilgisayara-baglamak/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türk Dünyası Müzikleri

Böbreğime Kum Doldu Atmaya Kürek Gerek!

Linux Terminalinde Eğlenceli Sürpriz Yumurtalar